Kā piparmētras zariņš var piesaistīt mājoklim bagātību

Ir daudz dažādas māņticības naudas piesaistīšanai. Visas tās sola zelta kalnus bez mazākās piepūles. Grūti apstrīdēt faktu, ka, lai sasniegtu finansiālu labklājību, nepieciešamas pūles un veiksme.

Taču neviens vēl nekad nav atturējis no mazliet vienkāršas maģijas un burvestību. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams piparmētras zariņš – bagātības magnēts.

Piparmētras zariņš bagātības piesaistīšanai

Ne tikai mūsu senči ticēja šī pikantā garšauga pārdabiskajām spējām. Arī zīlnieki uzskata, ka piparmētra piesaista naudas enerģiju. Tāpēc viņi iesaka mums makā nēsāt piparmētras lapiņu.

Ir vērts būt gataviem, ka šajā gadījumā izdevumi palielināsies. Taču ienākumi palielināsies daudzkārt. Nauda ieplūst tajās rokās, kas ātri un bez nožēlas ar to šķīrās. Tad nebūs naudas enerģijas stagnācijas, un jaunas banknotes ātri papildinās maku.

Palīdzēs jums ātrāk nopelnīt vajadzīgo summu

Mūsu senči ticēja, ka patīkamais piparmētras aromāts palīdzēs ātrāk nopelnīt pareizo summu. Bet, lai to panāktu, ir nepieciešams veikt vienkāršu rituālu.

Katru vakaru no piparmētras stublāja nogriez vienu lapiņu un pēc tam ielieciet to kreisajā rokā. Tajā pašā laikā detalizēti iztēlojieties savu mērķi. Vēl labāk uzrakstiet uz papīra, kam tieši vēlaties tērēt naudu un cik daudz naudas jums tam būs nepieciešams.

 

Piparmētras zariņš jums pateiks atbildi

Vai tevi moka kāds sarežģīts jautājums, kas tev nedod mieru? Pirms gulētiešanas nolieciet zem spilvena piparmētras zariņu. Tā smarža ne tikai nomierinās jūs un palīdzēs ātrāk aizmigt. No rīta jūs pamodīsieties ar skaidru galvu un noteikti atradīsiet atbildi uz jautājumu, kas jūs uztrauc.

Kā izvairīties no negatīvisma

Dzīve ir pilna neveiksmju, dienas ir tumšas un pelēkas, un tu esi aizmirsis, kad pēdējo reizi esi bijis patiesi laimīgs un smējies? Nostāsti vēsti, ka arī šajā problēmā palīdzēs piparmētra.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment